Ingrediente (4 porții):
- 1 Jalopeno sau 30g Jalapeno din conservă
- 90g quinoa
- 110g orez
- 400g roșii
- 250g fasole roșie
- 1 linguriță chilli
- 1 linguriță cumin
- 1 lingură ulei
- sare și piper
Pregătire:
Încingeți o lingură de ulei într-o tigaie. Căliți 2 minute jalopeno-ul și apoi adăugați roșiile, fasolea, orezul, quinoa, chilli și cumin.
Adăugați 2 căni de apă fiartă, sare și piper după gust. După ce conținutul a dat în fiert, se ține la foc mic 20-25 de minute până când orezul și quinoa sunt gata.
Conținutul se împarte în 4 porții și se servește cald.
Asta e tot! Nici eu nu mă așteptam să fie atât de bun pe cât a ieșit. Dacă vă place mâncarea picantă, cu atât mai bine!
Se poate adăuga și carne dacă vă doriți acest lucru. Vă recomand pui sau vită fâșii, călite în prealabil.
Informații nutriționale (per porție):
Calorii | 275 |
Proteine | 10 |
Grăsimi | 5,1 |
Carbohidrați | 45 |
Fibre | 8 |
Poftă bună!
Trăiește frumos, mănâncă sănătos! Te ajut și eu!
467 thoughts on “Tigaie mexicană”
Comments are closed.