Hribi cu mămăliguță la cuptor

Eram în supermarket și când am văzut hribii, mi s-a făcut imediat poftă de hribi cu mămăliguță. Mănânc destul de rar dar sunt foarte gustoși și ușor de pregătit.

Și dacă tot suntem creativi, m-am gândit să fac o altă variantă de mămăliguță. Una cu mozarella la cuptor.

Ingrediente:

  • 700g-800g hribi (eu am folosit congelați și tăiați în bucăți)
  • 250g mălai
  • 2 linguri ulei
  • 3 căței de usturoi
  • 150g mozarella
  • 150g iaurt
  • 50g cașcaval
  • 1/2 linguriță piper
  • un vârf de sare

Pregătire (aprox. 6 porții) :

Pregătim mai întâi mămăliga.

Se fierbe 250g de mălai în 1250 ml de apă. Se adaugă un vârf de sare.

Ar trebui să obțineți o compoziție nu foarte vârtoasa.

Când mălaiul s-a fiert, adăugăm iaurtul și amestecăm bine.

Se pune jumătate de compoziție într-o tavă de plăcintă. Se pune mozarella și cașcavalul rase și apoi se adaugă cealaltă jumătate de mămăligă.

Se dă la cuptor la 200 de grade pentru 20 de minute.

Între timp putem pregăti hribii.

Se pisează usturoiul și se călește în 2 linguri de ulei.

Se adaugă hribii, sare, piper și se gătește circa 15 minute.

Mămăliga se împarte în 6 porții. Se adaugă 1/3 din hribi deasupra, se presară pătrunjel și se servește cald.

Informații nutriționale (per porție):

Calorii 306
Proteine 15
Grăsimi 13
Carbohidrați 32
Fibre 7

 

Poftă bună!

Trăiește frumos, mănâncă sănătos! Te ajut și eu!

60 thoughts on “Hribi cu mămăliguță la cuptor

  1. Pingback: priligy and viagra
  2. Pingback: ivermectay 6 mg
  3. Pingback: canada viagra otc
  4. Pingback: viagra uk otc
  5. Pingback: Anonymous
  6. Pingback: Anonymous
  7. Pingback: buy tadalafil
  8. Pingback: stromectol 0.5 mg
  9. Pingback: anti covid pill
  10. Pingback: ivermectin canada
  11. Pingback: what is sildenafil
  12. Pingback: real money slots
  13. Pingback: ivermectin 50 mg
  14. Pingback: 40 mg lasix
  15. Pingback: stromectol pills
  16. Pingback: ivermectin generic
  17. Pingback: luckyland
  18. Pingback: ivermectin 4000
  19. Pingback: stromectol uk buy

Comments are closed.