Oul este o variantă excelentă pentru micul dejun, dar trebuie să găsim moduri de pregatire astfel încât să nu devină plictisitor.
Pentru astăzi am pregătit un sandviș cu ou și legume care arată demențial și este de asemenea și foarte gustos. Sandvișul l-am pregătit în 2 variante: o variantă pentru el în care am folosit o chiflă și o variantă pentru ea, cu galete de orez.
Pentru a putea pregăti oul într-un mod numai bun pentru sandviș (pufos și circular) am folosit o metodă inedită.
Am pus un ou într-un castron și l-am bătut cu puțină sare și piper. Apoi am pus peste castron un șervețel de bucătărie umezit și l-am băgat la cuptorul cu microunde pentru 40 de secunde.
Dacă nu doriți să folosiți cuptorul cu microunde, puteți folosi un inel de tigaie și să îl pregătiți direct pe aragaz. Ideea este să îl păstrați relativ mic, rotund și pufos.
A ieșit ca o chiftea pufoasă și numai bună pentru sandviș. Ca legume am folosit salată, spanac și roșii. Puteți folosi bineînțeles orice legume vă plac.
Informații nutriționale (pentru EL):
Calorii | 372 |
Proteine | 21,8 |
Grăsimi | 14,4 |
Carbohidrați | 28,2 |
Fibre | 5 |
Informații nutriționale (pentru EA):
Calorii | 235 |
Proteine | 14,9 |
Grăsimi | 11,8 |
Carbohidrați | 3 |
Fibre | 5 |
Poftă bună!
Trăiește frumos, mănâncă sănătos! Te ajut și eu!
778 thoughts on “Sandviș cu ou și legume”
Comments are closed.